Chlieb náš každodenný

Uverejnené dňa 24.10.2018
Chlieb náš každodenný

Deň 16. október je Medzinárodným dňom chleba.

Pri tejto príležitosti si stromáci z Kyjova priblížili zložitý proces prípravy kysnutého cesta a výroby chrumkavého chlebíka. Naše dobroty rozvoniavali po celej škole. Žiaci si pochutili aj na ďalších dobrotách, ktoré si vlastnoručne upiekli: kapuščanikoch, mrkvovníkoch a koláči s ovocím a posýpkou. Chlebom a soľou sme ponúkli aj ostatných žiakov našej neveľkej školy a priblížili sme im starodávnu tradíciu „ Vítania hostí našich predkov“, ktorá sa na Slovensku zachováva dodnes.

Anna Molnárová

 

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo SÚHLASÍM, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo SÚHLASÍM, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy. Nastavenia zberu štatistických dát môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát

Zoznam spoločností, ktoré spracúvajú Vaše osobné údaje

- Zmluvné podmienky služby Google Analytics