Môže nám jedlo zachutiť ešte skôr, ako ho ochutnáme?

Môže nám jedlo zachutiť ešte skôr, ako ho ochutnáme?

Počas tohto školského roka sme pre vás pripravili nový seriál o potravinách.

V treťom, novembrovom videu sa dozviete, prečo keď zbadáte na tanieri lákavo naservírované jedlo, naše telo sa začne správať tak, akoby ho už konzumovalo.

Prajeme vám príjemné sledovanie!

 

COOKIES

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo Prijať všetky, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Spravovať možnosti

Nastavenia môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát