Prečo nám jedlo môže zachutiť ešte skôr, ako ho ochutnáme?

Prečo nám jedlo môže zachutiť ešte skôr, ako ho ochutnáme?

Ako to je s našimi chuťami? Vo videu možno nájdete odpoveď.

Pozrite si ďalšiu časť seriálu o potravinách a zistite, prečo keď zbadáte na tanieri lákavo naservírované jedlo sa naše telo začne správať tak, akoby ho už konzumovalo.

Prajeme vám príjemné sledovanie!

 

COOKIES

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo Prijať všetky, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Spravovať možnosti

Nastavenia môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát